سوله ها برای آماده سازی و راه اندازی مراحل زیادی را پشت سر می گذرانند از مرحله طراحی گرفته تا ساخت و رنگ آمیزی و نصب همگی از اهمیت زیادی برخوردار هستند , یکی از مراحل آماده سازی سوله رنگ اسکلت فلزی است که در ادامه به توضیحات بیش تری خواهیم پرداخت .
رنگ اسکلت فلزی
در ساخت سازه های فلزی به جهت جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی رنگ آمیزی می شوند , مگر در حالات ویژه ای که سازه های فولادی با بتن در تماس باشند نیازی به رنگ اسکلت فلزی نخواهد بود این موارد از سوی دستگاه های نظارت مشخص می شوند .
رنگ اسکلت فلزی سوله
رنگ آمیزی اسکلت فلزی سوله دارای یکسری اصول و قواعد است که باید به طور دقیق مورد توجه قرار گیرند , در ابتدا و قبل از هرکاری سطح سازه بایستی به طور کامل تمیز شود و سپس خشک شده و برای رنگ آمیزی آماده شود .
نوع رنگ , میزان آن , سیستم و قشر رنگ آمیزی همه و همه بایستی توسط مهندس ناظر تایید شوند .
برای اینکه مشکلی در رنگ اسکلت فلزی ایجاد نشود لازم است رنگ آستر و رویه از یک کارخانه تهیه شود , رنگ تهیه شده باید به گونه ای باشد تا تمامی سطح سازه به طور کامل پوشش داده شود .
در رنگ آمیزی اسکلت فلزی سوله از اسپری بی هوا استفاده می شود علی الخصوص اگر سطوح رنگ آمیزی بزرگ باشد و تنها برای لکه گیری قلم مو به کار برده می شود .
نکته ای که بعد از رنگ اسکلت فلزی باید به آن توجه کرد حفاظت از اسکلت فلزی است , تا زمان تحویل اسکلت باید در محلی عاری از گردوغبار نگه داری شود تا رنگ آمیزی آن آسیبی نبیند .
از دیگر موارد مهم در رنگ آمیزی سوله تطابق آب و هوا با کاتولوگ کارخانه سازنده است , رنگ آمیزی باید در چنین شرایط استانداردی صورت گیرد .
این تطابق کاتالوگ بایستی با دمای محل نگهداری سطوح نیز همخوانی داشته باشد و پیمکانکار نیز حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد از تمیزکردن سطوح موظف است عملیات رنگ آمیزی را انجام دهد . در اسکلت فلزی محل هایی وجود دارند که نیاز به جوش داشته باشند رنگ آمیزی باید تا فاصله پنج سانتی متری از این محل ها صورت گیرد .
در محل هایی هم که جوش کاری انجام شد و رنگ آمیزی نشده اند ابتدا سطح کاملا تمیز شود و سپس مجددا رنگ آمیزی شود باید توجه نمود که سطح کاملا به صورت یکدست رنگ آمیزی شود .