سازه های فلزی : انواع سازه های فلزی با تناژ های سنگین و فوق سنگین جهت رفع نیازها و اهداف کارفرمایان ساخته و به آنان تحویل داده می شود , سازه هایی باکیفیت خوانده می شوند که مجوزهای لازم را از سازمان های نظام مهندسی دریافت نموده باشند .
سازندگان سازه های فلزی با متریال درجه 1 می توانند سازه هایی مستحکم و با کیفیت بسازند که توانایی مقاومت در برابر هر نوع حوادث احتمالی را داشته باشند . طراحی و ساخت سوله ها به صورت های متنوعی صورت می پذیرد که معمولا به صورت شیبدار و سوله قوسی شکل می باشد که بنا به کارکرد سوله و نوع نیاز کارفرما تعیین می گردد .
مراحل ساخت سازه های فلزی :
مراحل ساخت سازه بدین صورت است که ابتدا سوله توسط مهندسان و طراحان طراحی می گردد این مرحله شامل : طراحی اسکلت فلزی , طراحی سوله و نقشه های سازه است , طرح ها و نقشه های تهیه شده توسط بازرسان کنترل کیفیت نقشه ها بررسی می گردد تا در صورت وجود ایرادی هرچند کوچک سریعا به رفع آن اقدام گردد در غیر این صورت پروژه در دراز مدت دچار مشکلاتی اساسی می شود که رفع آن ها منوط به صرف هزینه های هنگفتی خواهد شد , پس از این مرحله نوبت به ساخت سازه است که به روش های متنوعی صورت می پذیرد از جمله روش های ساخت سوله :
- روش های سوله خرپایی
- روش های تیرورقی
- روش های یو بی ام
سازه بنابه کاربری و خواست مشتری به یکی از روش های بالا ساخته می شود که هر کدام قابلیت ها و ویژگی های مختص خود را دارند . ساخت سازه تماما در داخل کارخانه و زیر نظر مهندسین کارخانه انجام می شود و سازندگان براساس نقشه ها و متد های تهیه شده , این سازه ها و سوله ها را تولید می کنند .
ساخت سوله ها با بهره گیری از تکنیک های روز سوله سازی صورت می گیرد و همین موجب ثبات و استحکام این نوع سازه ها می گردد .
پس از ساخت نیز نوبت به مرحله آخر می رسد که نصب سوله است , سوله ساخته شده به محل مورد نظر برده شده و تکنسین ها اقدام به اتصال و نصب سازه می کنند .