سوله سنتی
در مقاله سوله سنتی هدف ما آشنایی شما با روش های ساخت سوله می باشد که به دو صورت انجام میگیرد و در ادامه درباره آن ها توضیح خواهیم، همراه ما باشید.
امروزه سوله ها در دسته بندی سنتی و مدرن قرار گرفته اند، سوله های سنتی همانطور که از اسمشان مشخص است ساخت قدیمی دارند و نسبت به متریالی که در زمان قدیم وجود داشته ساخته شده اند و محدودیت های زیادی دارند، اما در عصر جدید با پیشرفته تر شدن علم، سوله های مدرن تری ساخته شده که همراه با متد های روز و مهندسی پیشرفته بسیار مورد پسند قرار گرفته است و دارای مزیت ها و قابلیت های زیادی می باشد.
خوب است بدانید سوله تیرورقی را به نام سوله سنتی هم میشناسند زیرا این نوع سوله از زمان قدیم تا به امروز وجود دارد و به دلیل نحوه ساختی که دارد و استفاده بیش از حد فولاد و متریال مصرفی قیمت بالاتری نسبت به انواع دیگر سوله دارد.
سوله های تیرورقی هم بصورت دست دوم و هم بصورت نو به فروش میرسد.
بسیاری از کارفرماها دیگر سراغ سوله های سنتی و تیر ورقی نمی روند شما با مصالعه درباره سوله خرپایی قطعا به نتایج خوبی درباره بهترین نوع سوله می رسید پس مقاله سوله خرپایی را مطالعه کنید. ما منتظر نظرات و پیشنهادات شما در سایت سوله کو هستیم.
وزن سوله سنتی
وزن سوله سنتی یکی از نکات مهم در سوله سازی می باشد که بزرگ ترین عیب در سوله های تیر ورقی هم همین موضوع است. به تازگی دیده شده که درخواست برای سوله سنتی کمتر شده است زیرا این سوله ها دیگر پاسخ گوی نیاز کارفرماها نمی باشد، همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم در ساخت سوله های تیرورقی برای بالا بردن مقاومت و استحکام سوله از فولاد با ضخامت بیشتری استفاده می کردنند که این روشی غلط است و هزینه ی ساخت را بالا می برد و به دنبال آن با سنگین تر شدن وزن سازه فونداسیون هم باید قوی تر اجرا شود تا تحمل نگهداری سازه را داشته باشد و این عمل هزینه ای وحشتناک را به وجود می آورد.
طول ابعاد و دهانه در سوله های تیرورقی شامل محدودیت هایی می باشد، به عنوان مثال برای ساخت دهانه بالای ۱۸ متر در سوله های تیرورقی به دلیل وزن زیادی که دارند باید از ستون میانی استفاده شود و هرچه که طول دهانه بیشتر باشد م وزن سوله و هم متریال مصرفی برای ساخت بیشتر می شود و همه این ها باعث افزایش هزینه ساخت می شود در نتیجه ساخت سوله سنتی در دهانه های بالا اصلا پیشنهاد نمی شود.
پیشنهادی که ما برای شما داریم سوله های خرپایی می باشند که به اسم سوله سبک هم شناخته شده است، این سوله با طراحی درست و مهندسی پیشرفته ای که داشته امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته شده و متریال مصرفی این سوله بسیار با کیفیت و با مقاومت می باشد، این سوله ها برای ابعاد دهانه محدودیتی ندارند و دهانه ای حدود ۱۰۰ متر را بدون ستون میانی تحمل می کنند و هزینه ی ساخت آن نسبت به سوله های دیگر مقرون به صرفه تر می باشد. از ویژگی های دیگر این سوله این است که سوله سبک قابلیت جابجایی دارد.
با مطالعه مقاله انواع سوله و پوشش های سقفی به کار رفته برای کاربری های مختلف مثل( ساخت سوله گاوداری و گوسفندی و ساخت سوله در هرمزگان و هزینه های آن) اطلاعات خوبی کسب خواهید کرد.
سوله سنتی دست دوم
در پایان مقاله سعی داریم تا درباره سوله سنتی دست دوم توضیحاتی بدهیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید. سوله های سنتی و یا حتی سوله های مدرن به صورت دست دوم هم به فروش می رسند.
منظور از سوله دست دوم سوله هایی هستند که یا از پیش ساخته شده اند و مدتی کار کردند و یا از ضایعات ساخته شده بسیاری از این سوله ها را با متریال بی کیفیت بازساری می کنند و به عنوان یک سوله سالم به فروش می رسانند، این سوله ها از مقاومت بالایی برخوردار نیستند و بی شک خیلی زود تخریب می شوند پس پیشنهاد میکنم اصلا سراغ سوله های دست دوم نروید. ما در مقاله سوله دست دوم توضیحات زیادی در این باره قرار داده ایم برای مطالعه وارد لینک گذاشته شده شوید.